Home / Lifestyle / Ne dajite sebi lažnu nadu: Jasni znakovi da je vrijeme za prekid vaše veze!

Ne dajite sebi lažnu nadu: Jasni znakovi da je vrijeme za prekid vaše veze!

Treba biti iskren prema sebi i priznati da treba prekinuti vezu.  Ovo su neki znakovi koji ukazuju da trebate prekinuti:

Vi ste uvijek krivi za sve

Partner ne priznaje svoje greške i uvijek okrivljava vas. To nije uredu i tako veza ne treba funkcionisati.

Stvari ne postaju bolje

Vaš odnos se ne popravlja. Vi ili partner se ne trudite dovoljno da spasite vezu. Trebate priznati da ne možete više tako.

Maštate o drugim ljudima

Kada vam je stalo i kada ste sretni s partnerom, onda ćete misliti samo o njemu. Nećete biti nesretni i primjećivati pun druge osobe.

Ne osjećate da je sve uredu

Primjećujete više negativnih osobina s kojim se ne možete nositi. Ne žmirite na te stvari.  Vaš odnos postaje sve hladniji i hladniji.

Nema ljubavi

Da li se isplati ostati u vezi ukoliko tu nema ljubavi? Trebate biti iskreni i priznati sebi da vi ne volite partnera ili da vaš partner ne voli više vas.

Poštovanje

Čak i da nema ljubavi, poštovanje je bitno. Zar da budete s nekim ko vas ne poštuje?

Ne vole ga ni vaša porodica ni prijatelji

Znamo da ne može svima odgovarati, ali baš da se nikome ne sviđa je sumnjivo. Poslušajte savjete porodice i pokušajte shvatiti zbog čega imaju takvo mišljenje. Možda zaista postoje neke negativne stvari koje vi ne primjećujete jer ste zaljubljeni.

Nije dobar

Ukoliko vaš partner ili partnerica nisu dobre osobe, ne odnose se dobro prema drugim ljudima, životinjama, nije za vas. Zar da budete s nekim ko misli samo na sebe?

Samo se vi trudite

Nije uredu da samo vi pokušavate popraviti stvari, a druga strana ne. To znači da im nije baš stalo.

Varanje

Varanje je zaista nisko. Treba biti hrabar i prekinuti vezu, a ne varati. Ono što ne biste voljeli da vama rade, nemojte ni vi drugima. Ukoliko ipak saznate da vas partner vara, ne ponižavajte sebe zbog takve osobe.

Takav neko vam ne treba. Ostanite dostojanstveni i prekinite vezu. Dajte šansu nekome ko će vas voljeti i poštovati onako kako zaslužujete.

 

loading...

Powered by keepvid themefull earn money