Home / Zanimljivosti / 2011. su je prozvali “najružnijom mladom” na svijetu, a šest godina poslije izgleda neprepoznatljivo! (FOTO)

2011. su je prozvali “najružnijom mladom” na svijetu, a šest godina poslije izgleda neprepoznatljivo! (FOTO)

Ovakva transformacija se ne viđa često.

Zaista je loše nazivati nekog ružnim i rugati mu se zbog fizičklog izgleda. Sjetite se da niko od nas ne bira kako će izgledati i nije kriv što se rodio takav.

Nemate pravo vrijeđati nekoga zbog toga. Probajte se barem jednom zapitati kako bi vama bilo da vas neko tako vrijeđa. Nije zabavno, zar ne? Nije zabavno kada vi budete predmet podsmijeha, zato vam ne bi trebalo biti zabavno da drugog ismijavate.

Ova žena je bila proglašena za najružniju mladu na svijetu.  Naime, ovaj ruski par se vjenčao 2011.godine i objavio slike sa svoga vjenčanja. Bili su zaista sretni. Ipak, internet je surov i njhove fotografije su bile ismijavane i objavljivane na mnogim stranicama.

Svi su ih vrijeđali i govorili kako ta ljubav ne postoji i da oni nisu sretni zajedno. Samo su kao i ostali željeli pokazati svijetu slike s vjenčanja, ali nisu očekivali  ovako loše komentare.

To je zaista povrijedilo njihova osjećanja, ali nisu dozvolili da im ti negativni komentari naruše sreću. Jedan ruski novinar je poslije nekoliko godina raspitivao o njima. Još su sretni i ne dozvoljavaju lošim ljudima da im utiču na to.

Pored toga, ova žena se potpuno transformisala. Pogledajte kako danas ona izgleda:

 

Svakako da je plastična hirurgija i promjenjen način ishrane odradio svoje, ali ne možemo a da se ne čudimo ovolikoj transformaciji. Kao da gledamo drugu osobu…

loading...

Powered by keepvid themefull earn money