Home / Lifestyle / 6 RAZLIKA između muškarca koji vas VOLI i onog koji TRUJE vaš život!

6 RAZLIKA između muškarca koji vas VOLI i onog koji TRUJE vaš život!

Pogledajte šest razlika između čovjeka koji vas  voli i onog koji truje vaš odnos i sa kojim gubite svoje vrijeme.

1. Poštovanje – Tolerancija

Čovjek koji vas voli će vas poštivati i diviti se vašem razmišljanju. Sa druge strane je čovjek koji će vam reći da ste u krivu ili pustiti vas da mislite šta želite, bez vjerovanja da je vaše mišljenje jednako vrijedno i važno kao njegovo, ma koliko različito bilo.

2. Poticanje – Kontrola

Muškarac koji voli ženu želi da ona bude najbolja verzija sebe. On će ju potaknuti da slijedi nove mogućnosti i iskustva. Možda će joj predstaviti puno novih stvari, ali on je nikada neću prisiliti na nešto što je neugodno ili učiniti da se osjeća loše jer nešto nije uradila kako je on želio.

3. Iskren – Okrutan

Ako ga pitate kako izgledate u trapericama, a on kaže da trebate promijeniti, to ne znači da je on zao ili misli da ste debeli. Biste li iskreno željeli da hodate okolo u odjeći u kojoj ne izgledate dobro?

Muškarci koji vole žene će im reći što trebaju čuti. Istina može ubosti malo u određenim situacijama, ali njegove riječi ne bi smjele. Čovjek koji vam kaže da smršate vrijeđa ono što želite, vaš stil, ili bilo šta drugo o vama jer on to ne čini iz ljubavi; on to radi, jer vas ne poštuje i zna da se može izvući iako tako razgovara sa vama.

4. Odan – Nametljiv

Sad idemo u drugu teritoriju gdje vaš čovjek piše, poziva vas i želi biti s vama 24/7. Neke žene možda misle da zo zvuči super, ali stalna provjerava vas i potreba uvjeravanja svog mjesta u vašem životu znak je da je on u vezi više za sebe nego za vas.

Čovjek koji vas voli sigurno će pustiti da se pokaže i emocionalno i fizički, ali čovjek koji je nametljiv samo ima emocionalne probleme i želi razgovarati s vama, tako da se osjeća potvrđeno a ne da se vi osjećate dobro.

5. Zaštitnički – Vlasnički

Prirodno je da štitimo nešto do čega vam je stalo, pa ako vas on drži u neposrednoj blizini i sa rukom oko ramena, a vas dvoje ste u klubu, super. Ako, sa druge strane on odbija da vas pusti same bilo gdje ili započinje tuču sa ljudima koji pokušavaju razgovarati s vama, on je posesivan i kao pas koristi agresivnost u odbrani nečeg što je “njegovo”.

6. Ozbiljan – Zainteresiran

Momak koji je zainteresiran za vas će razgovarati s vama kad je vrijeme prikladno za njega. Ako je odnos potpuno nov, to je za očekivati. Uostalom, niko počinje pisati neprestano s djevojkom kad su se upoznali prije dve sedmice. Ali, ako ste vas dvoje bili službeno u vezi neko vrijeme, a on i dalje izgleda da samo govori kad je pogodno za njega, onda su šanse da on nije u ljubavi.

Muškarci koji su u ljubavi će napraviti ozbiljnu privrženost i napore. Kad su izradili planove, oni se pridržavaju njih. Kad oni kažu da će nešto učiniti, oni i idu tim putem.

loading...

Powered by keepvid themefull earn money