Home / Lifestyle / Dame, nemojte pretjerivati: Nerealna očekivanja zbog kojih vam je teško pronaći pravog…

Dame, nemojte pretjerivati: Nerealna očekivanja zbog kojih vam je teško pronaći pravog…

Mi žene nekada imamo pretjerana očekivanja od muškaraca, evo o kojim je to očekivanjima riječ:

Diploma

Nije svako u prilici da završi fakultet i zato vam ne treba kod muškarca odlučujući faktor biti diploma. Bitno je da je dobra osoba, da radi i trudi se i ne provodi vrijeme ljenčareći.

Religija

Ukoliko ste vi religiozna osoba, onda će vam dogovarati neko takav. Ipak, ne možete očekivati od muškarca koji vam se dopada da postane religiozan, ako to nije.

Ne možete ga mijenjati na taj način. Kada upoznate osobu biće vam jasno dosta toga. Obratite pažnju na dobre osobine. Možete mu pomoći da se informiše o vjeri, ali da mu je namećete, nikako.

Da ima puno novca

Muškarac treba da radi i da ne zavisi od drugih, ali da očekujete od njega brdo novca stvarno niej uredu.  Imajte na umu da materijalne stvari nisu najbitnije.

Poznato prezime

Zar vam je stvarno toliko stalo da vaš muškarac ima poznato prezime, a da je kao osoba loš? Zapitajte se.

Skup prsten

Normalno je da ukoliko smo u dugoj vezi očekujemo da nas partener zaprosi. Ukoliko vam za svo to vrijeme nije ni spomenuo brak, onda možda i ne planira brak s vama. Kako god, ukoliko vas partner zaprosi, ne trebate toliki značaj pridavati prstenu.

Možda nema mogućnosti da vam kupi neki skuplji, ali je bitna namjena. Zar da se zadužuje da biste vi mogli da se tim skupim prstenom hvalite prijateljicama?

loading...

Powered by keepvid themefull earn money