Home / Zanimljivosti / Djed otišao u bolnicu kako bi prvi puta vidio unuku, ali odmah je počeo plakati jer je shvatio da su ga prevarili!

Djed otišao u bolnicu kako bi prvi puta vidio unuku, ali odmah je počeo plakati jer je shvatio da su ga prevarili!

Zaista je poseban osjećaj kada prvi put ugledate svoje dijete. Osjećaj koji je također poseban jeste kada prvi put ugledate svoje unuče.

James Keleman je čovjek koji je uvijek bio okružen ženama. On ima dvije sestre, potom je dobio dvije kćerke koje su mu kasnije podarile dvije unuke.

Bio je zaista sretan jer ih ima.  Njegova kćerka je opet bila trudna i tada je izrazio želju da bude makar jedan dječak. Bio je sretan i zbog djevojčica, naravno, ali je imao želju i za barem jednim dječakom.

Njegova kćerka je do samog porođaja govorila mu da čeka curicu, što zapravo nije bilo istina. Kada se porodila, otišao ju je posjetiti.

Malo jer reči da se iznenadio kada je umjesto očekivane curice, njegova kćerka čuvala u naručju prelijepog dječaka. Djed se odmah rasplakao, bio je veoma sretan i odmah je oprostio što su mu lagali za pol bebe.

Nije važno da li je dječak ili djevojčica, važno je da je dijete zdravo. Tako da je zaista ružno da budete žalosni ako ste htjeli dječaka, a dobili ste djevojčicu. Ne radite to nipošto.

loading...

Powered by keepvid themefull earn money