Home / Zanimljivosti / Mislila je da čisti kuću nekog poznatog, a kada su joj rekli pravu istinu srušila se u nesvijest!

Mislila je da čisti kuću nekog poznatog, a kada su joj rekli pravu istinu srušila se u nesvijest!

Mnoge osobe nemaju poštovanja prema posluzi. Misle kako oni manje vrijede. To je pogrešno mišljenje. Neko jednostavno nema prilike da bude na visokoj poziciji, ali se ti ljudi barem časno bore i zarađuju.

Koliko god imali novca, ukoliko se loše odnosite prema drugim to pokazuje koliko ste siromašni.

Cara Simmons je 36-godišnja samohrana majka koja se borila da svojim kćerkama obezbijedi što bolji život. Ona zbog toga nije ni odmarala, pa je zbog toliko stresa završila u bolnici jer je dobila čir.

Njen gazda je znao kroz šta je sve prošla i želio je da joj pomogne na neki način. Žena po imenu Madeline Blue je pozvala Caru i rekla joj da treba uraditi određeni posao. Cara je mislila da treba očistiti tu kuću.

Ipak, tamo su joj dali najbolja jela i kvalitetnu odjeću. Nije znala čemu sve to. Mislila je da to treba isprobati za nekoga. Nije ni sanjala da su joj spremili iznenađenje za rođendan.

Donijeli su joj hrpu poklona i čak joj rekli da ona sada posjeduje tu kuću, nakon čega se ona skoro srušila od šoka. Zamislite da je neko takvo nešto uradio. Svaka čast. Nije mogla vjerovati da se to dešava.

loading...

Powered by keepvid themefull earn money