Home / Zdravlje / Uz AMERIČKU DIJETU gubite svaki dan po JEDAN KILOGRAM! Vrlo jednostavno…

Uz AMERIČKU DIJETU gubite svaki dan po JEDAN KILOGRAM! Vrlo jednostavno…

Svetski nutricionisti i bivše debeljuce veoma često ističu efikasnost sve popularnije Američke dijete. Ona se zasniva na potpunom isključivanju ugljenih hidrata sa vašeg jelovnika, i na taj način se organizam tokom ovog režima ishrane čisti od naslaga sala.

Što manje ugljenih hidrata unosite, to se brže topi salo! Oni koji su probali kažu da sa ovom dijetom nećete biti gladni i što je najvažnije, ne treba hranu da mjerite na vagi i spremate posebne obroke.

Sa dijetom treba početi u ponedeljak. U prvih 6 dana gubite 5 kg, svaki sljedeći dan lakši ste za jedan kilogram. Dakle, svako jutro 1 kg manje, a za 24 dana možete izgubiti do 20 kilograma.

VAŽNA NAPOMENA: Ako u toku dijete pojedete makar i najmanji komadić hleba ili bilo kakvu drugu sitnicu koja sadrži ugljene hidrate, automatski se prekida topljenje vaših masnih naslaga.

Ovu dijetu možete da upražnjavate onoliko dana koliko kilograma želite da izgubite. Kad postignete željenu težinu, trebaće vam dvije godine da opet počnete da dobijate na kilaži, kako kažu nutricionisti.

Oni dodaju da dijeta nije opasna po zdravlje i sve dok se držite datih uputstava, vaš organizam će sjajno funkcionisati i lišavati vas naslaga masnoća.

Dozvoljene namirnice

Sve vrste mesa – junetina, patka, ćuretina, piletina, teletina, svinjetina, jagnjetina, guska, sve vrste jetrica, divljač, i to na sve načine osim pohovanog. Znači, sme da se jede kuvano, pečeno, roštilj, sušeno meso, kobasice, sve vrste narezaka, osim viršli.

Sve vrste ribe – morske ribe, slatkovodne ribe i sve vrste ribljih konzervi.

Sve vrste salata – sveža zelena salata, salata od jaja, sveže ili pečene paprike, paradajz, krastavci, sveži ili kiseli kupus, cvekla, salata od morskih plodova, salata od luka, zeleni i crveni kupus, spanać. Sve salate možete da začinite uljem,sirćetom, solju, biberom, ajvarom.

Ako probate ovu dijetu želimo vam što brže i bolje rezultate.

loading...

Powered by keepvid themefull earn money