Home / Prirodni lijekovi / Mučkajte ovu smjesu u ustima 60 sekundi i oslobodite se karijesa i kamenca sa vaših zuba! (RECEPT)

Mučkajte ovu smjesu u ustima 60 sekundi i oslobodite se karijesa i kamenca sa vaših zuba! (RECEPT)

Svi mi želimo imati lijepe i zdrave zube. Zato ih trebamo njegovati i redovno ići kod zubara. Ne zapuštajte svoje zube jer, ako zub nije zdrav, nije ni čitav organizam.

Umjesto da koristite razne proizvode pune hemikalija, vodica za usta koje su inače puno štetne ili olovaka za izbeljivanje, zdravije je da koristite prirodne preparate.

Oni vam neće naštetiti, a dosta su učinkovitiji od tih proizvoda koji su puni hemikalija. Ovdje ćemo vam pokazati kako da na prirodan način izbijelite svoje zube.

Kokosovo ulje je jedno od najzdrvijih ulja. Ima antibakterijsko, antigljivično dejstvo. Pored toga, ubija ćelije raka. Dobro je i u kozmetičke svrhe, za kožu, kosu, izbjeljivanje zuba.

Preporučuje se osobama koje žele smršati jer ovo ulje nije kalorično. Evo kako da pripremite pastu za izbjeljivanje zuba:

Potrebni sastojci:

-2 kašike kokosovog ulja

-3 kapi eteričnog ulja nane

Pomiješajte samo ova 2 sastojka, nanesite na zube i ostavite nekoliko minuta. Promućkajte, pa onda isperitee vodom. Radite ovo nekoliko puta sedmično i primjetit ćete poboljšanje.

loading...

Powered by keepvid themefull earn money