Home / Zanimljivosti / Muž joj je slagao da ide na momačko veče, ali ubrzo je saznala istina koja je rasplakala! (Video)

Muž joj je slagao da ide na momačko veče, ali ubrzo je saznala istina koja je rasplakala! (Video)

Koliko puta nam se desilo nešto neočekivano da smo baš ostali bez teksta, slažete li se? Čovjek po imenu Micah Farish  je želio prirediti nešto za svoju ženu Karis.

Nije mogla ni zamisliti o čemu se radi. Rekao joj je kako ide na momačko veče kod prijatelja, a za to vrijeme se ustvari pobrinuo za nešto drugo.

Naime, 2000.godine Karis je izgubila oca u saobraćajnoj nesreći. Mnoge njihove stvari su se potom podijelile između rođaka.

Među njima je bila i kamp kućica koja je Karis mnogo značila. Ipak, ta kamp kućica je završila kod nekih drugih vlasnika.

Inače, za tu kamp prikolicu Karis vežu zaista lijepe uspomene. Još u djetinstvu puitovala je u njoj sa svojim ocem. Njen muž  je želio prirediti nešto lijepo za svoju ženu i krišom  je 2 mjeseca tražeći tu kamp kućicu.

Konačno ju je našao, slagao je da ide na momačko, a onda je  dovezao tu kamp kućicu i priredio svojoj ženi iznenađenje za Božić. Pogledajte kako je to izgledalo:

loading...

Powered by keepvid themefull earn money