Home / Zanimljivosti / Njihov prvi ples su svi gledali u suzama, a kada vidite razlog sigurno nećete ostati ravnodušni! (VIDEO)

Njihov prvi ples su svi gledali u suzama, a kada vidite razlog sigurno nećete ostati ravnodušni! (VIDEO)

Često nam se dese stvari koje nam totalno izmijene život.  Onda vidimo kako neki problemi koje smo prije imali, nisu tako strašni u odnosu na neke gore stvari koje se mogu desiti.

Ova priča je mnoge rasplakala i potakla da se zamisle.  Nataša i Robert Radojičić su 3 godine bili u vezi i planirali su brak. Onda se desilo nešto što je skroz preokrenulo njihov život.

Robert je doživio nesreću u kojoj je ostao paralizovan. Nataša ga nije željela napustiti u takvom trenutku. Robert je sada bio u kolicima, ali ona nije zbog toga namjeravala odustati od njega i vjenčanja sa njim.

Žalosno je što su je mnogi nagovarali da ga ostavi.  Ona kaže da je on uvijek bio čovjek njenog života i da je sanjala da se uda za njega.  i kada je bio najteže, nije mogla ni pomisliti da bi joj bilo lakše bez njega.

Svakome se može dogoditi nešto ovakvo i nikom od nas ne bi bilo drago da nas napuste dragi ljudi samo zato jer nismo zdravi kao prije.

Robert kaže da je potrebno imati ovakvu ženu uz sebe kako bi ljubav bila moguća.

Iako je bio u kolicima, to ih nije spriječilo da imaju svoj svadbeni ples. To je bilo zaista emotivno i niko nije bio ravnodušan. Pogledajte njihovu priču:

loading...

Powered by keepvid themefull earn money