Home / Zanimljivosti / Ova dva brata na prvi pogled izgledaju sasvim obično, ali kad padne noć dešava im se nešto što ni doktori ne mogu objasniti!

Ova dva brata na prvi pogled izgledaju sasvim obično, ali kad padne noć dešava im se nešto što ni doktori ne mogu objasniti!

Ovo rijetko stanje je noge doktore ostavilo bez teksta. Evo o čemu se radi:

Dva pakistanska brata, Abdul Rašid (9) i Šoaib Ahmed (13), pate od vrlo misteriozne bolesti. Naime, po danu se ponašaju normalno, hodaju i aktivni su , ali po noći se potpuno paralizuju i ne mogu govoriti. To se obična dešava iza 10 sati naveče.

Njihov otac je zabrinut zbog toga i nije mu jasno zbog čega se takvo nešto uopšte dešava. Doktori su veoma začuđeni zbog nečega ovakvog i smatraju ovo stanje pravim izazovom. Jednostavno ne mogu da otkriju pravi uzrok ovakvog stanja.

Njihov otac je očajan i čak je na religijski način pokušao riješiti ovaj problem jer je mislio da je neko uzrokovao djeci crnom magijom ovakvo stanje.

On se trudi da pomogne svojoj djeci jer mu nije jednostavno da prolaze kroz ovakvo nešto. Doktori paze na njih, daju im odgovarajuće lijekove. Oni svaki dan sve više napreduju, te puni energije i optimizma.

loading...

Powered by keepvid themefull earn money